Запечена картопля!

Запечена картопля!

Запечена картопля!

Картопля запечена з грибами!

Для багатьох сімей картопля є другим хлібом, без цього продукту не уявляє свого життя практично жоден наш співвітчизник.

— 3 цибулини;

— 1 кг свіжих лісових грибів (заморожених можна взяти 300-400 гр, але не варто в це блюдо класти мариновані гриби);

— 100 гр. нежирного йогурту або сметани;

— 250 гр. твердого сиру (Російського або Голландського);

— 50 гр. рослинної олії;

— 100-150 гр. води;

— сіль, перець, мелений коріандр за смаком.

Картоплю очистити, нарізати тонкими пластинками і промити від утворився крохмалю. На деко вилити рослинне масло і викласти рівномірно картопля, посипавши його сіллю і спеціями.

Лук нашаткувати тонкими кільцями і рівномірно розподілити по картоплі. Гриби нарізати пластинками і трохи відварити.

Якщо Ви використовуєте заморожені гриби, то їх перед приготуванням необхідно розморозити і позбавитися від зайвої рідини. Гриби відцідити і викласти зверху на цибулю.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!