Відмінний рецепт приготування креветок по-португальськи

Відмінний рецепт приготування креветок по-португальськи

Відмінний рецепт приготування креветок по-португальськи

Відмінний рецепт приготування креветок по-португальськи! Все просто і зі смаком! Обов’язково потрібно спробувати днями зробити такі!

Для нього нам знадобляться насамперед головні герої — креветки.

У моєму випадку я взяв кіло креветок. розміром 16-20. Якщо ви зустрінете на коробках такі цифри 16-20. 13-15.

40-50 і т.д. це тільки означає кількість їх на кг. В принципі для мене найоптимальніший розмір, якщо брати більше, то вони будуть вже не такі смачні як меншого розміру.

Ще візьмемо пучок зеленої цибулі, маленьку голівку часнику. лимон, пару стручків сушеного чилі, оливкова олія, вершкове масло, петрушка. трохи сухого білого вина. І перше що ми зробимо, так це покрамсаем наш часник. лук і перець.

Приготуємо креветок. Для початку я взяв ножиці й обрізав у них всі виступаючі частини. Вуса, ноги або руки :) як вам буде завгодно, щоб під час готування не наколотися і просто щоб вони не відволікали нас.

Потім гострим ножем. зробив надріз уздовж усього хвоста і вийняв кишечник, така чорна кишка, в якій збираються продукти життєдіяльності креветки. Адже вони нам не потрібні правда :), тому ми їх видалимо.

Розігріємо сковорідку. додавши в неї пару столових ложок оливкової олії і шматочок вершкового.

Закинемо в неї креветок і почекаємо буквально пару хвилинок, коли вони набудуть рожевий колір. Потім додамо наш цибуля, часник. чилі і буквально

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!