Відбивні з грибами та сиром

Відбивні з грибами та сиром

Відбивні з грибами та сиром

Я дуже люблю купувати в їдальнях відбивні з грибами та сиром. Виявляється вдома вони виходять ані трохи не гірше, ніж в їдальнях, тому я вам хочу порекомендувати приготувати такі відбивні своїми руками.

Для того щоб приготувати відбивні з грибами та сиром нам потрібні наступні інгредієнти:

  • Печериці заморожені або сухі
  • М’ясна вирізка
  • Сир пармезан (або просто твердий сир)
  • Сіль
  • Чорний мелений перець
  • Лимонний сік
  • Рослинна олія
  • М’ясо беремо приблизно 300-400 грам. Нарізаємо шматочки для відбивних.

    Трохи відбиваємо молоточком, щоб м’ясо стало м’яким. Тепер з кожного боку м’ясо обсипаємо за смаком сіль і чорним перцем меленим, трохи скроплюємо м’ясо лимонним соком, укладаємо шматочки один на одного.

    Тепер ми обсмажуємо на розпеченому маслі кожну відбивну, зовсім не довго, щоб воно трохи підрум’янилося. Після цього викладаємо м’ясо у форму для запікання.

    У цій же сковороді ми обсмажуємо 100 грам нарізаних грибочків.

    Тепер ми обсмажені гриби викладаємо зверху кожної відбивної, зверху кладемо по скибочці сиру, який буде такого ж розміру, що й відбивна.

    Запікаємо відбивні в духовці близько 30 хвилин.

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!