Торт з печива з сирною начинкою

Торт з печива з сирною начинкою

Торт з печива з сирною начинкою

Цей дуже простий рецепт торта з печива з сирною начинкою не вимагає випічки. Дуже легко і швидко приготувати.

Інгредієнти:

Молоко — 1,5 склянки

Цукор — 1 ст. ложка

Вершкове масло — 1 ст. ложка

Вода кип’ячена — 1 ст. ложка

Приготування:

Розтерти до однорідного стану сир з цукром і вершковим маслом. Масло вийняти з холодильника заздалегідь, щоб воно було м’яке.

Сирну масу розділити приблизно на 2 частини. В одну частину додати промиті родзинки, а в іншу — какао порошок.

Налити в миску молоко. Форму для торта вистелити фольгою або харчовою плівкою. Вмочити печиво в молоко і викласти шар.

На отриманий шар викласти сирну масу з родзинками.

Викласти зверху другий шар печива і на нього — шар сирної маси з какао порошком.

Повторювати викладати шари, поки не закінчиться печиво.

Для приготування глазурі змішати в каструлі воду, цукор і вершкове масло. Нагріти, постійно помішуючи, поки не розчиниться повністю цукор і вершкове масло. Трохи остудити і полити торт зверху.

Форму з тортом поставити на 2-2,6 години в холодильник. Можна залишити і на ніч. Торт за цей час добре просочиться.

Замість родзинок в сир можна покласти цукати. Зверху торт можна прикрасити шоколадною крихтою, подрібненими горіхами, цукатами.

Поділіться рецептом зі своїми друзями

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!