Торт з кремом з м’якого сиру і згущеного молока

Торт з кремом з м'якого сиру і згущеного молока

Торт з кремом з м’якого сиру і згущеного молока

Час приготування: Працюй:

Для приготування крему з сиру прийнято використовувати маскарпоне, але оскільки цей м’який сир досить дорогий, весь час шукають, чим його замінити. Рецепт і фото бісквітного торта з сиром і згущеним молоком прислав в записниках Сергій, а я оновила його своїми фото і невеликими доповненнями. Ось так ми сьогодні привітаємо в нашому кулінарному колі єдиного поки кулінара Сергія з Днем захисника Вітчизни!

А то він у своєму рецепті засмучувався, що крему на весь торт не вистачило Виправляємо це солодке справу

Торт з кремом із сиру і згущеного молока

Була в мене думка зробити щось а-ля Тірамісу. Знайшов рецепт домашнього приготування, але рецепт занадто важкий для моєї ліні, та й головний компонент — сир Маскарпоне, досить кусачий за ціною. Тому вирішив зробити бісквітний торт з кремом, схожим на крем для Тірамісу.

Бісквіт для торта робиться по анютини рецептом 7-яйцевого бісквіта . тому я на його приготуванні не зупиняється.

Сир Delissir, з якого я роблю крем — новий на нашому ринку продукт російського виробництва, виготовляє його відомий завод «Карат» за рецептами іспанських сироварів. Привертає відмінний склад сиру Delissir, заявлений виробником: тільки добірне молоко, без консервантів і барвників, низький вміст жиру (12,1%), зовсім без цукру! Тобто корисний дієтичний продукт і до того ж- натуральний джерело кальцію і фосфору. Ось з нього я і вирішив приготувати сирний крем для мого торта.

Можна, звичайно, і сир Філадельфія використовувати, але він більш вершковий (а значить жирний).

Для рецепта торта з кремом із сиру знадобляться:

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!