Торт «Графські руїни»

Торт

Торт "Графські руїни"

Торт — це така річ … особлива! Є торт це майже як пити шампанське, це означає дуже важлива подія чи привід. Приємно відчувати тяжкість страви, на якому несеш до столу цілий торт. Приємно торт розрізати, запитуючи, кому який шматочок побільше або поменше, і все одно відрізати всім великі.

Але найприємніше бачити, з яким апетитом торт з’їдається. Ці моменти варті того, щоб провести на кухні кілька зайвих годин.

Щоб цукор розчинився швидше, краще брати сметану кімнатної температури. Дістаньте її з холодильника приблизно за годину до початку приготування, нехай постоїть і трохи зігріється. Сметану краще брати жирну, від 20% жирності і вище, тому менш жирна сметана рідка, як кефір, і крем потече.

3. Увімкніть духовку на 180 градусів (вона якраз нагріється до того часу, як ви закінчите підготовку тесту).

Тепер займемося тестом для коржа: у велику миску просійте борошно. У процесі просіювання борошно насичується киснем, від цього тісто виходить пишним, ніжним і м’яким.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!