Смачні сирники — рецепт з фото

Смачні сирники - рецепт з фото

Смачні сирники рецепт з фото

Всі матеріали захищені законом про авторське право. Передрук матеріалів з сайту категорично ЗАБОРОНЕНО.

Практично кожна жінка вміє готувати сирники. Однак у кожної господині свій рецепт. Тому варіантів приготування цієї страви існує безліч.

Причому кожен з них гарний по-своєму. Є і в моїй скарбничці це смачне і корисне блюдо.

Чому корисне? Та тому, що воно практично повністю складається з сиру, що містить більшу кількість білків і кальцію. А ці складові, як ви розумієте, дуже важливі не тільки для зростаючого організму, але і в будь-якому віці.

Адже кальцій — це основа здорових зубів, скелета, волосся і, звичайно ж, нігтів, а білки тваринного походження нам потрібні для формування м’язів.

Втім, не буду більше вас втомлювати своєю балаканиною «навкруги», а перейду до рецепту сирників з фото. Готувати їх не складніше, ніж млинці з сиром .

Інгредієнти для приготування смачних сирників:

  • сир 4,5% жирності — 300 г;
  • яйце — 1 шт .;
  • борошно пшеничне — 4 ст. л .;
  • родзинки — 30 г;
  • цукор — 3 ст. л .;
  • сіль — щіпка;
  • рослинна олія для обсмажування;
  • сметана.
  • Рецепт сирників з фото:

    / Poxudalochka / pitanie-dieta), то підійде і знежирений продукт.

    Тепер ретельно все змішайте до отримання однорідної маси. Для цих цілей можна скористатися блендером або кухонним комбайном. У цьому випадку родзинки додається в останню чергу, а не то він перетвориться на кашу.

    Але мені більше подобається змішувати виделкою або ложкою, щоб потім на мові відчувати приємну зернистість сирників з родзинками.

    Розжарити в сковороді трохи олії і акуратно викладіть змоченою у воді столовою ложкою порцію майбутніх сирників. Можна формувати ці сирні коржики і вручну. У цьому випадку не забувайте руки періодично змочувати холодною водою, щоб сирна маса не липнула до них.

    Товщина одного сирника може бути, якою завгодно. Я ж намагаюся робити десь 1-1,5 см.

    Обсмажуйте сирнічкі з двох боків до появи апетитною рум’яної скоринки. Зазвичай у мене на добре розпеченій сковороді з одного боку порція сирників смажиться близько двох-трьох хвилин не більше. Тому будьте уважні, а не те згорять.

    Подавати ці смачні сирники з родзинками потрібно гарячими і обов’язково зі сметаною. Втім, можна і без неї обійтися, якщо є, наприклад, у будинку смородинове варення. Про те, як його готувати, ви можете дізнатися з цієї статті . Ось, загалом-то, і все, що я хотіла розповісти вам сьогодні.

    Якщо вам сподобався цей рецепт сирників з фото, обов’язково поділіться ним з друзями.

    З повагою, Домініка Нікольева

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!