Салат з овочів з бринзою

Салат з овочів з бринзою

Салат з овочів з бринзою

Салат з овочів з бринзою — чудове поєднання продуктів для того, щоб приготувати його напередодні Петрового посту.

Бринза — унікальний сир, приготований з овечого, козячого молока, а іноді з їх суміші. Це улюблений сир людей, що стежать за своєю вагою, так як в ньому не міститься така велика кількість жирів, як у твердому сирі. Якщо ви відмовилися від м’яса і вирішили стати вегетаріанцем, то для вас бринза — відмінна альтернатива тваринного білка.

У бринзі також міститься кальцій. фосфор, вітаміни С, А, Е, групи В. Звичайно, вибираючи бринзу, ми звертаємо увагу на колір: він повинен бути білим або блідо-кремовим. Подивіться на розріз — ви повинні побачити багато дірочок, з яких витікає рідина.

Якщо бринза занадто солона, то вживати її людям, що страждають гіпертонією не рекомендується. Але є відмінний спосіб прибрати зайву сіль: покладіть шматочки бринзи в чашку з молоком або просто облийте її окропом. Мені, наприклад, подобається перший спосіб.

Завдяки молоку, смак бринзи стає ніжніше, а своєї пружності вона не втрачає.

Бринзу можна вживати як з чаєм, так і в якості самостійної закуски. Але найкраще вона розкриває свій смак в салатах. Королем салатів з бринзою, безсумнівно є "Грецький салат", Але сьогодні на сторінках "Живи легко! " новий рецепт в скарбничку Рецептів швидкого схуднення —

Салат з овочів з бринзою:

Інгредієнти:

  • Зелений салат — 1 пучок,
  • Помідори — 3 шт (краще взяти черрі),
  • авокадо — 1 шт,
  • бринза -200 гр,
  • петрушка,
  • 1-2 зубчики часнику,
  • оливкова олія — ​​2 столові ложки,
  • сіль і винний оцет — за смаком.
  • Приготування:

    1. Листя салату порвати на шматочки і викласти на блюдо.
    2. Бринзу нарізати кубиками.
    3. Помідори розрізати на половинки (черрі) або четвертинки.
    4. Авокадо почистити, видалити кісточку і нарізати кубиками.
    5. Для соусу: продавити часник через прес, залити його оливковою олією, винним оцтом і посолити (для тих, хто поки не відмовився від солі).

    Збити соус віночком і полити їм салат.

  • Залишити на 15 хвилин, щоб всі інгредієнти просочилися і прикрасити гілочками петрушки
  • Готовий салат можна подавати до столу!
  • Смачного!

    Подивіться, як шикарно виглядає овочевий салат з бринзою! І такий же приголомшливий у нього смак!

    Ви можете приготувати другий варіант такого салату, замінивши помідори на полуницю! Поки сезон полуниці не закінчився, спробуйте фантастичний смак класичного річного салату з полуниці і бринзи. Тут вже вирішуйте самі, чи додавати вам в нього часник. На мій смак — краще замінити його листочками м’яти.

    Але, як мовиться, на смак і колір.

    Готуйте легкі салати для себе і своїх близьких! Насолоджуйтесь літніми рецептами, якими із задоволенням ділиться з вами "Живи легко! "

    Будьте легкими, красивими і щасливими!

    Сайт оновлюється щодня. Підпишись і отримуй нові статті на пошту:

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!