Салат з квасолі з курячою печінкою

Салат з квасолі з курячою печінкою

Салат з квасолі з курячою печінкою

Для того, щоб квасоля в салаті була досить м’якою, але при цьому не розсипалася, слід замочити її на кілька годин попередньо. Є й інший спосіб, і я, ледащо, їм часто користуюся. Залийте квасолю водою, доведіть до кипіння і проваріть 5 хвилин. Потім злийте воду, відкиньте квасолю на друшляк і промийте проточною водою.

Потім знову перекладіть в каструлю, додайте воду і дві чайні ложки солі. Варіть до готовності. Точний час вказати складно — все залежить від того, наскільки добре висушена квасоля, і від того, як довго вона зберігається.

Готову квасолю знову перекладіть в друшляк, промийте, дайте стекти всій рідини.

Морква поріжте тонкою соломкою. Злегка обсмажте з двома столовими ложками рослинного масла.

Смажити моркву для салату потрібно лише трохи. Досить щоб вона змінила колір і злегка ‘пропарити’.

Ріпчасту цибулю очистіть, поріжте півкільцями і обсмажте, помішуючи з двома ложками олії. Лук обсмажувати слід акуратно, намагаючись, щоб цибуля залишився білим. Але при цьому він повинен стати м’якше, і гіркоту повинна ‘випаруватися’.

Потім додайте до цибулі оцет (який можна замінити огірковим маринадом), розмішайте і випаруйте вийшла рідина.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!