Рецепти салатів з вареним буряком

Рецепти салатів з вареним буряком

Рецепти салатів з вареним буряком

Всі рецепти салатів з вареним буряком були не раз використані для приготування страв. Вони відносяться до рецептів салатів з буряком.

Салат з буряком 1. Оселедець випатрати, зніміть з неї шкіру і видаліть кістки, м’якоть наріжте скибочками. 2. Буряк натріть на великій тертці, змішайте з дрібно рубаним луком і сиром, заправте маслом або майонезом. Яйця наріжте часточками.

3. На блюдо уклади. Потрібно: оселедець солоний — 600 г, буряк варена — 1 шт. цибуля ріпчаста — 1 головка, сир твердий тертий — 40 г, яйця варені — 2 шт. масло рослинне — 1 ст. ложка, або майонез — 2 ст. ложки

Салат з буряка, яблук і чорносливу Буряк середньої величини і велике яблуко натерти на крупній тертці. Чорнослив вимити, розмочити в холодній кип’яченій воді, вийняти кісточки і подрібнити. Ядра волоських горіхів потримати в солоній воді, потім ретельно промити і подрібнити. Потрібно: буряк варена — 1 шт. яблуко — 1 шт. чорнослив — 100 г, горіхи волоські (ядра) — 50 г, часник — 1 зубчик, сметана — 1 склянка, соус хрін з оцтом — 1 год. ложка, сіль — за смаком

Салат з буряка з сиром і яйцями Сир і варений буряк нарізати соломкою, додати рубані варені яйця, сіль, перець, товчений часник. Салат заправити майонезом і посипати зеленою цибулею. Потрібно: буряк — 2 шт. яйця — 2 шт. сир твердий — 150 г, часник — 3 зубчики зелена цибуля рубаний — 2 ст. ложки, майонез — 100 г, перець чорний мелений, сіль

Салат з буряка та редьки Підготовлену буряк і редьку натріть на тертці, перемішайте з дрібно нарізаною цибулею, додайте цукор. Заправте розведеною лимонною кислотою і маслом. Потрібно: буряк варена — 1 шт. редька — 1 шт. цибуля ріпчаста — 1 шт. рослинне масло — 2-3 ст. ложки, цукор — 1 ч. ложка, лимонна кислота — на кінчику ножа

Салат з буряка з курагою й родзинками Курагу і родзинки припустіть протягом 5 хвилин, дайте постояти у відварі 5 хвилин. Відвар злийте, родзинки і курагу остудіть. Буряк наріжте соломкою або натріть на великій тертці. З’єднайте підготовлені інгредієнти, перемішайте.

При подачі. Потрібно: буряк варена — 1 шт. курага — 50 г, родзинки без кісточок — 50 г, волоські горіхи рубані — 1 ст. ложка, оливкова олія — ​​2 ст. ложки

Салат з буряка з горіхами і часником Дрібно нарізати варену очищену буряк. Ретельно подрібнити очищені волоські горіхи і розтерти з сіллю часник. Всі продукти з’єднати, додати рослинне масло, розмішати і посипати зеленню петрушки. Вихід: 290 г потрібно: буряки — 200 г, ядра волоських горіхів — 50 г, часник — 2 зубчики, рослинне масло — 35 г, зелень петрушки — 10 г, сіль

Салат з буряка з журавлиною (3) Очищену варений буряк натерти на тертці. Додати протерту журавлину, сметану, цукор і сіль. Вихід: 150 г потрібно: буряк — 100 г, журавлина — 30 г, сметана — 20 г, цукор, соль за смаком

Салат з буряка і яблук Варений буряк і яблуко нашаткувати соломкою або натерти на крупній тертці, перемішати, заправити цукром, лимонним соком і сметаною. Вихід: 65 г потрібно: буряк — 30 г, яблука — 20 г, сік лимонний — 3 мг, цукор — 5 г, сметана — 7 г

Салат з буряка з родзинками Очищену варений буряк нашаткувати соломкою. Ізюм перебрати, ретельно промити. Буряк з’єднати з родзинками, додати цукор, масло, перемішати. Салат можна готувати без цукру.

Вихід: 100 г. Бєлки — 1,3 г, жири — 14,9. Потрібно: масло рослинне — 15 г, цукор — 1 г, родзинки — 10 г, буряк — 75 г

Теплий салат з картоплею, буряком і тунцем Картоплю порізати пластинами, зварити в підсоленій воді. Буряк нарізати пластинами, викласти на блюдо, зварену картоплю розкласти зверху. Тунець і оливки викладаємо на картоплю.

Часник пропускаємо через прес змішуємо з маслом, додаємо трохи солі і чорного. Потрібно: 3 картоплини, варений буряк 3 шт. (Варити в солоній воді з додавання оцту), 10 оливок, 1 невелика банка тунця у власному соку, два зубчики часнику, 2 столові ложки оливкової олії

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!