Приготувати гуляш можна з різного м’яса, і без м’яса взагалі.

Приготувати гуляш можна з різного м'яса, і без м'яса взагалі.

Приготувати гуляш можна з різного м’яса, і без м’яса взагалі.

Зараз ми розглянемо рецепт, який допоможе швидко приготувати гуляш з яловичини.

Інгредієнти:

text-align: justify; text-indent: 0cm; line-height: normal; mso-list: l0 level1 lfo1"· Яловичина, задня нога, грудина 1 кг,

text-align: justify; text-indent: 0cm; line-height: normal; mso-list: l0 level1 lfo1"· Топлене сало 1 столова ложка,

text-align: justify; text-indent: 0cm; line-height: normal; mso-list: l0 level1 lfo1"· Лук 3 штуки,

text-align: justify; text-indent: 0cm; line-height: normal; mso-list: l0 level1 lfo1"· Томатна паста 3 столових ложки,

text-align: justify; text-indent: 0cm; line-height: normal; mso-list: l0 level1 lfo1"· Борошно пів столової ложки,

text-align: justify; text-indent: 0cm; line-height: normal; mso-list: l0 level1 lfo1"· Перець 12 горошин,

text-align: justify; text-indent: 0cm; line-height: normal; mso-list: l0 level1 lfo1"· Сіль за смаком,

text-align: justify; text-indent: 0cm; line-height: normal; mso-list: l0 level1 lfo1"· Лавровий лист за смаком,

text-align: justify; text-indent: 0cm; line-height: normal; mso-list: l0 level1 lfo1"· Сметана 2 столові ложки,

text-align: justify; text-indent: 0cm; line-height: normal; mso-list: l0 level1 lfo1"· Бульйон за смаком.

Послідовність дій:

Відокремте м’ясо від плівок і поріжте його кубиками середньої величини. Обсмажте шматки на сковороді з додаванням жиру. До того часу, як м’ясо буде дожаріваться, посипте його борошном і подрібненою цибулею.

У самому кінці додайте томатну пасту.

Викладіть отримане блюдо в каструлю і залийте м’ясним бульйоном так, щоб він повністю покривав м’ясо. Додайте за смаком сіль, лавровий лист і перець.

Гуляш можна гасити як в каструлі, так і в духовці, все залежить від того, як вам буде зручно. Загальний час гасіння має становити від 1го до 1.5 годин.

Також, за бажанням, після приготування страви, покладіть в нього сметану.

Подавати на стіл гуляш слід таким чином: викладіть з одного боку тарілки м’ясо і полийте його соусом, в якому воно тушкувалось. З іншого боку покладіть варену картоплю, цілий або пюре. Всі разом полийте розтопленим вершковим маслом.

Відмінною закускою до такої страви стануть соління, огірки чи помідори.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!