Пол Уеслі коротка біографія та фільмографія онлайн.

Пол Уеслі коротка біографія та фільмографія онлайн.

Пол Уеслі коротка біографія та фільмографія онлайн.

Пол Уеслі / Paul Wesley

останній фільм 2010

Фільмографія:

Фільми:

2009 Beneath the Blue Craig Morrison

2009 Десь Billy

2009-2011 Щоденники вампіра Стефан Сальваторе / Stefan Salvatore

2008-2009 Армійські дружини Logan Atwater 6 серій

2008-2009 24 години Steven

2008 Детектив Раш Petey Murphy

2008 Дочка Расселів Evan Carroll

2007 Акула Justin Bishop

2007 Кейн Nick

2007 Падший Аарон Корбет / Aaron Corbett

2003-2004 Любов вдівця Tommy Callahan

2003-2004 8 простих правил для друга моєї дочки-підлітка Damian

2003 O.C. — Самотні серця Донні / Donnie

2003 Таємниці Смолвіля Lucas Luthor

2000-2005 Закон і порядок: Спеціальний корпус Danny Burrell

2002-2005 Американська мрія Tommy DeFelice

2002 Молодий Артур Ланселот / Lancelot Початок

2001-2002 Вовче озеро Luke Cates

1999-2001 Направляючий світло Max Nickerson

Пол Уеслі народився в провінції Нью-Брансвік (штат Нью-Джерсі, США) 23 липня 1982 року, виріс в Marlboro, Нью-Джерсі. Там же вчився в школі. Його батьки вихідці з Польщі.

З 2005 року Пол змінив прізвище на Уеслі. Коли його запитують, чому він змінив прізвище, він говорить:

«Василевський було надто складно вимовляти. Я запитав дозволу у своєї сім’ї, щоб змінити прізвище, і вони були не проти »

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!