Овочевий салат з моцарелою

Овочевий салат з моцарелою

Овочевий салат з моцарелою

Моцарелла. один з входять до складу цього салату компонентів — це м’який, пружний, з ніжним і пріснуватим смаком сир. один з основних продуктів італійської кухні. Для його приготування використовується свіже молоко буйволиць, яке є більш жирним і менш солодким, ніж коров’яче молоко і, крім того, містить в три рази більше білка і кальцію. Свіжий сир моцарелла буквально тане в роті.

Традиційна форма моцарели — це невеликі кульки, або кіски.

Зелений салат по праву вважають коморі вітамінів, т. к містяться в ньому різні вітаміни (В1, В2, РР, Р, провітамін: А і С) заспокійливо діють на нервову систему і поліпшують сон. Багато вчених також прийшли до думки, що зелений салат — це профілактика онкозахворювань і спосіб позбавлення від зайвої ваги. Не дарма саме він зараз є одним з найпопулярніших овочевих культур, який вживають як у свіжому вигляді, так і в поєднанні з різними видами овочів.

Про користь огірків, помідорів і болгарського перцю загальновідомо. Огірки містять вітаміни С, В1, В2, РР, а також цукор і мінеральні солі. Помідори — це джерело лікопіну, тобто прекрасний антиоксидант.

Болгарський перець за вмістом вітаміну С перевершує лимон і чорну смородину. Його вживання стимулює ріст волосся і покращує зір. Кріп покращує травлення і розширює кровоносні судини.

Овочі в поєднанні з кропом, виділяють сік і, підкреслюючи смак моцарели, надають салату своєрідність і неповторність.

А тепер візьмемо певну кількість перерахованих вище продуктів, з’єднаємо всі зазначені компоненти згідно опису та насолодитись вишуканим смаком цього салату.

  • льодовий салат (або зелений салат)

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!