Морозиво

Морозиво

Морозиво

Вважається, що в Європі як зробити морозиво дізналися завдяки Марко Поло. А сучасний склад морозива з молоком і цукром придумали в паризькому кафе «Тортоні» наприкінці XVIII століття. Хоча історикам відомо, що як приготувати морозиво з молока знали і в Київській Русі.

Вже тоді наші пращури їли морозиво вдома, подаючи на стіл дрібно наструганное заморожене молоко. А на Масленницу робили інше своєрідне домашнє морозиво, рецепт якого передбачав суміш із замороженого сиру, сметани, родзинок і цукру.

Багато хто запитує, як приготувати морозиво в домашніх умовах. Рецепт морозива в домашніх умовах не містить консервантів, замінників молока та інших не дуже корисних інгредієнтів. Як зробити домашнє морозиво? По-перше, вам потрібен холодильник.

По-друге, в ньому повинні бути вершки, молоко, яйця. А от потім буде трохи складніше, але як кажуть, краще один раз побачити як зробити морозиво в домашніх умовах. ніж сто разів почути. Щоб у вас вийшло правильне, смачне морозиво, фото з покроковими інструкціями вам на допомогу :)

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!