Мариновані огірки з гірчицею

Мариновані огірки з гірчицею

Мариновані огірки з гірчицею

У слід за рецептом маринованих огірків в Саламур. викладаю черговий рецепт від Наталі Сенчук. На цей раз огірки маринуються з гірчицею. Слово автору:

Мій чоловік не дуже любить просто мариновані огірки, тому я готую огірки з гірчицею, що робить їх більш смачними і ароматними. Плюс цього рецепту в тому, що він дуже швидко готується, в порівнянні з класичним способом.

Чесно скажу, я і сама частенько готую мариновані огірки за схожим рецептом. Згодна з Наталі, що гірчиця робить мариновані огірки не просто незвичайними, а казковими.

Інгредієнти (На 6 літрових банок):

  1. Банки гарненько промийте.
  2. На дно кожної банки насипте по 1 ч.л. зерен гірчиці.
  3. У банки щільно укладіть промиті огірки разом з шматочками очищеної ріпчастої цибулі, часнику, листям хрону.
  • Для маринаду закип’ятіть три літри води з цукром, сіллю і оцтом. Маринад остудіть.
  • Холодним маринадом залийте огірки і поставте стерилизоваться. Стерилізувати банки можна в духовці на деку з водою або ж на плиті в каструлі з водою.
  • Як тільки огірки закиплять (підуть бульбашки повітря з дна баночок), потрібно залишити огірки остигати на 15 хвилин.
  • Закатати кришками.
  • (Рецепт ще не оцінений)

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!