Манна запіканка з кокосовим молоком

Манна запіканка з кокосовим молоком

Манна запіканка з кокосовим молоком

Кокосове молоко перетворює буденну запіканку у витончений сніданок, який подають в модних кафе Нью-Йорка з вікнами в підлогу. У таких кафе добре починати день: що поспішають перехожі заряджають енергією до самого вечора! Приготуйте запіканку, ви будете вражені як банку кокосового молока перетворить смак. Технологія рецепта трохи схожа на знамениту гурьевськую кашу, головний російський десерт XIX століття. Між іншим, манну запіканку ви можете подати до чаю, вона буде виглядати доречно.

Загалом, не роздумуйте, це універсальний рецепт.

приготування

1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Форму змастіть вершковим маслом (вам знадобиться одна столова ложка масла). Поставте велику сковорідку на середній вогонь і обсмажте манку протягом 5 хвилин вона повинна загорнутого горіхами і стати кольору кави з молоком.

Постійно помішуйте дерев’яною лопаткою щоб манка не пригоріла. Зніміть з плити і дайте трохи охолонути.

2. У каструлі змішайте яйце кокосове молоко вершки цукор і сіль. Енергійно умішайте манку поставте на каструлю на сильний вогонь і доведіть до кипіння. Заважайте і прогрівайте близько 4 хвилин поки маса не стане і щільною і не почне відставати від стінок.

Перекладіть масу в форму для запікання.

3. Поставте форму в духовку випікайте близько 45 хвилин поки запіканка не стане золотавого кольору. Готовність перевірте зубочисткою: проткніть зубочисткою запіканку в самій середині. Якщо зубочистка суха значить запіканка готова.

Покладіть зверху залишився вершкове масло коли воно розпуститися змастіть поверхню запіканки. Остудіть і подавайте з будь-якими ягодами.

Готуєте інакше? Розкажіть в коментарях 1

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!