«Квіти на снігу» з крему (майстер-клас)


"Квіти на снігу" з крему (майстер-клас)

Робимо картоплю з обрізків бісквіта і крему.

Ліпимо "ріжки" для бузку.

Змішуємо крем з полуничним і блакитним барвником. Для тюльпанів беремо ось таку насадку.

Грибочки — безе (для прикраси торта)

Знадобиться:

2 яєчних білка,

0,5 склянки цукру (125 гр.).

Приготування:

Беремо два охолоджених білка і пів склянки цукру.

Збиваємо білки до піків, додаємо поступово цукор, збиваємо до повного його розчинення. Беремо круглу насадку і заповнюємо кондитерський мішок кремом — безе.

Висаджуємо на деко, застелене пергаментним папером.

Ось такі вони вийшли.

Ставимо в розігріту заздалегідь духовку. Температура мінімальна, дверцята відкриті. Сушимо близько 2 годин.

Якщо духовка електрична, тоді сушимо при самій мінімальній температурі 50-60 градусів, але вже при закритих дверцятах.

Потім, коли безешки випеклися і охололи, беремо капелюшок і ножем робимо в ній дірочку.

Тепер заповнюємо кремом, будь-яким, краще, звичайно масляним, але можна і як тут білковим заварним.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!