Курячий бульйон. Що приготувати з курячого бульйону? Як приготувати …

Курячий бульйон. Що приготувати з курячого бульйону? Як приготувати ...

Курячий бульйон. Що приготувати з курячого бульйону? Як приготувати курячий бульйон?

Курячий бульйон варять на основі м’яса курки з додаванням різних інгредієнтів. Це може бути морква, цибуля, селера, лавровий лист, духмяний перець та ін.

У всі часи курячий бульйон вважався основою лікувального харчування. У ньому багато корисних речовин, які дуже легко і швидко засвоюються організмом. позбавляючи його від витрати сил на переварювання, що іноді буває дуже важливо. Курячий бульйон рекомендують вживати при простудних захворюваннях для заповнення сил, підвищення захисних функцій організму.

Крім того, виварені з курячих кісток речовини допомагають зміцненню скелета, прискорюють загоєння переломів, тріщин, суглобових травм.

Щоб отримати максимальну користь, краще варити курячий бульйон з домашньої птиці, в якості якої ви можете бути впевнені. На жаль, в тушках, які сьогодні представлені на прилавках магазинів, можуть міститися антибіотики або їх можуть обробити хлором.

Легкий, прозорий бульйон вийде, якщо при варінні ви зіллється першу і другу, а краще й третю воду. Такий бульйон точно не буде містити шкідливих речовин, і тільки він підходить для дитячого харчування.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!