Курячі котлети — рецепт з покроковими фото

Курячі котлети - рецепт з покроковими фото

Курячі котлети рецепт з покроковими фото

  Як приготувати курячі котлети соковитими і м’якими.

Мійпокроковий фото рецепт приготування курячих котлет з фаршу філе курячої грудки. курячих стегон, філе індички допоможе вам зробити котлети швидко, легко і просто, і смачно!    У приготовлений фарш я додаю пряні спеції, ріпчаста цибуля, часник, морська сіль, жовток яйця. Авторське фото готового блюда з прикрасою свіжими і злегка тушкованими овочами на гарнір виглядає апетитно і смачно, а насправді просто шалене!

Котлети з курячого м’яса   гарні для дієтичного харчування і особливо для дітей і літніх людей!  Способів приготування котлет існує багато в інтернеті, але не всі ті рецепти гарні для здоров’я, оскільки змішуються несумісні з аюрведической точки зору для травлення інгридієнти в їжі за один прийом! Більшість людей думають тільки про задоволення смакових запитів, не замислюючись про здоров’я

  Хто б міг подумати, що прислів’я Ножем і виделкою за столом можна викопати собі могилу так справедлива і мудра! І інше прислів’я: Один дурний кухар створить роботу сотні докторів!

Це був ліричний відступ (дуже важливе!).

Я опишу вам два варіанти приготування котлет.

Варіан №1 для тих, хто хоче приготувати дієтичні котлети з філе курячої грудки і курячих стегон. Якщо готувати курячі котлети тільки з білого м’яса, вони будуть сухими. Тому я додаю фарш зі стегон, таким чином виходять більш соковиті і смачні котлети. Ніколи не додаю шкіру з птиці в котлети, так як під шкірою у птаха є найбільша кількість холестерину шкідливого для здоров’я! Ніколи теж не додаю в котлети хліб, булку, замочену в молоці, крохмаль і терта свіжа картопля — це несумісні продукти (м’ясо білковий продукт, хліб і картоплю Крохмалистий)!

А молоко це білковий продукт, особливий, який потрібно вживати окремо від усіх інших.

Чи не змішую з м’ясом ніякі фрукти та фруктові соки! (На зразок ось таких інтернет «вкусняшек» «Салат з курки з ананасами »).

«Шлунковий сік не виділяється в присутності кислоти в роті і шлунку.

І.П. Павлов наочно показав несприятливий вплив на травлення кислот як фруктових, так і кислот кінцевого продукту ферментизації (сквашеного молока). Фруктові кислоти затримують виділення шлункового соку, заважають переварюванню білка і викликають гниття. У будь-якому випадку, споживання кислотних продуктів з білковими не допомагає травленню.

Чи не поливайте м’ясо ні оцтом, ні гранатовим соком і так далі.

Рекомендація: їжте білковий продукт окремо від кислого »

Горіхи і сир, будь-які каші ніколи не змішую з м’ясними продуктами! Ніколи не їм хліб з м’ясними продуктами ось уже протягом 11 років, а 5 років не їла хліб взагалі, коли стан здоров’я був у небезпеці! А свинини не їла з 2000 по 2010 рік і відчула. що це є те, що мені потрібно Все роздільно

Одним словом, у мене кухня роздільного харчування !  І знову, хто б міг подумати, що саме ці глибокі пізнання істин життя (своєчасно!) Врятують мені життя і дадуть справжні відчуття Щастя, Здоров’я і Пишноти Життя!

Бажаю і вам такого ж Просвітлення і довгих, довгих років щасливого життя на Землі! Радійте Божественному миті життя і будьте Мудрі

Варіант №2: загальний стіл, для тих, хто хоче приготувати котлети зі змішаного м’ясного фаршу м’ясо може бути будь-яке, за вашим вибором, а я віддаю перевагу: м’ясо курки, індички, молода телятина, нежирна баранина   або ж нежирна свинина (Дуже рідко! Може бути 2-3 рази на рік я їм свинину).

Інгредієнти м’ясного фаршу для котлет по варіанту №1:

— м’ясо філе курячої грудки або ж готовий фарш з філе курки 500 грам;

— м’ясо з курячих стегон 2 стегна;

— жовток одного яйця;

— спеції і прянощі;

— оліковое олія для смаження котлет, 100 г;

— мука, для формування котлет;

— м’ясо філе курячої грудки або ж готовий фарш з філе курки 500 грам;

— м’ясо з курячих стегон 2 стегна;

— м’ясо свинина (нежирне, молоде з плеча) 400 грам;

— жовток одного яйця;

— спеції і прянощі;

— оліковое олія для смаження котлет, 100 г;

— мука, для формування котлет;

Загальна вага м’яса буде дорівнює 1 (один) кг

Крок №1 покроковий фото рецепт приготування м’ясного фаршу для котлет.

Свиняче м’ясо  порізати на дуже дрібні шматочки (можна перемолоти на м’ясорубці). М’ясо курячих стегон обрізати з кісточок і теж дрібно порізати (можна перемолоти). Я віддаю перевагу дрібно різати на шматочки свиняче (або індички) м’ясо і м’ясо курячих стегон і змішати з уже готовим фаршем філе курячої ргудкі.

Крок №1 — покроковий фото рецепт приготування м’ясного фаршу для курячих котлет

Крок №2 фото рецепт приготування спецій для м’ясного фаршу

Інгредієнти спецій кроку №2 показано на попередньому фото Кроку №1:

— ріпчаста цибуля 2 великих головки;

— часник 3-4 великих зубки (кількість за вашим бажанням);

— морська сіль за смаком (у мене на 1 кг фаршу 1 чайна ложечка великої морської солі, я всі страви готую малосольні!);

— жовток одного яйця;

— спеції і прянощі мелені — 1 чайна ложка на 1 кг м’яса;

Ріпчасту цибулю і часник натерти на дрібній тертці, таким чином цибуля дає багато соку для соковитості котлет. Відокремити жовток від білка, щоб котлети мали ніжний смак. краще додавати у фарш тільки жовток, оскільки білки надають готовим виробам жорсткість і сухість. На фото кроку №1 ви бачите всі інгредієнти для приготування фаршу для курячих котлет.

В наступному кроці будемо всі інгредієнти з’єднувати.

Крок №3 фото рецепт приготування м’ясного фаршу для курячих котлет    

  Крок №3 — фото рецепт м’ясного фаршу для курячих котлет. Всі підготовлені інгредієнти, як показано на фото рецепті Кроку №1 для м’ясного фаршу курячих котлет змішати на блюді і добре вимісити фарш. Такий фарш готовий для формування котлет.

Крок №3 — фото рецепт приготування м’ясного фаршу для курячих котлет

Крок №4 — фото рецепт формування котлет з фаршу складається з декількох кроків   

Крок №4 — Процес формування котлет з фаршу складається з декількох кроків:

— щоб м’ясний фарш не приставав до рук і легко скочувався в овальну форму я змочую свої руки в холодній воді, налитої в невелику піалу;

— отриману котлету обваляти в борошні, в що стоїть поруч тарілочці;

— отриману котлету вмочити в збитому яйці (2 цілих яйця збити з дрібкою солі і спецій);

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!