Куряче філе в мармеладно-кунжутної паніровці.

Куряче філе в мармеладно-кунжутної паніровці.

Куряче філе в мармеладно-кунжутної паніровці.

Випадковий кулінарний рада:

29. Сушені гриби потримайте кілька годин у молоці, додавши в нього трохи солі. Вони стануть зовсім як свіжі.

Коротенько про рецепт: Куряче філе в мармеладно-кунжутної паніровці.

Іноді хочеться приготувати що-небудь особливе і незвичайне. У нас з’явилася думка, як зробити звичайне куряче філе в паніровці набагато більш ароматним і вельми цікавим на смак. Ми покрили куряче філе апельсиновим мармеладом, кунжутним маслом, соєвим соусом і медом і обсипали обсмаженими насінням кунжуту!

Хто вам сказав, що мармелад годиться тільки для хліба з маслом? З нього також можна легко і просто приготувати дуже смачну і цікаву паніровці для курки! А також пропонуємо приготувати м’ясо в горщику.

Рецепт приготування курячого філе в мармеладно-кунжутної паніровці:

1. Поставити невелику сковорідку на плиту і нагрівати на середньому / великому вогні. Додати насіння кунжуту. Обсмажувати насіння кунжуту, часто помішуючи, до появи аромату, насіння повинні стати злегка золотавими.

Не слід залишати насіння на сковороді без нагляду, вони можуть легко і швидко підгоріти.

2. Змішати розтоплене масло з хлібними крихтами. Нагріти велику сковорідку на середньому вогні, додати хлібні крихти і обсмажувати, часто помішуючи, поки крихти не набудуть золотисто-коричневий колір. Прибрати з вогню і залишити остигати.

3. Нагріти духовку до 200 ° С. Вистелити блюдо для запікання фольгою. Всередину страви, на фольгу, покласти плоску решітку для запікання.

4. Використовуючи калатало для відбивання м’яса, злегка відбити куряче філе між двома шарами вощеного паперу, що трохи вирівняти товщину шматочків курячого філе.

5. Натерти трохи цедри з апельсина на дрібній тертці. Покласти апельсинову цедру в миску. Відрізати 4 круглих скибочки від центральної частини апельсина.

Залишок апельсина можна з’їсти пізніше.

6. Додати у велику миску до цедрі — мармелад, кунжутну олію, соєвий соус, рослинна арахісове масло, пластівці червоного перцю і сіль. Добре перемішати. Вмочити в соус кожну половинку курячого філе.

Ви можете залишити куряче філе в мармеладном соусі і маринувати протягом 24 годин, а можете приготувати прямо зараз.

7. У великому плоскому блюді змішати разом обсмажені насіння кунжуту і хлібні крихти. Гарненько вмочити кожну половинку курячого філе в паніровці, переконатися, що вона добре прилипла. Викласти філе в паніровці на решітку для запікання.

Занурити скибочки апельсина в залишився мармеладний соус і покласти на решітку.

8. Запікати куряче філе при температурі 200 ° С протягом 20 хвилин. Подавати на стіл негайно, поклавши скибочку апельсина поверх кожного шматочка філе.

Інгредієнти для приготування курячого філе:

1. 4 невеликі половинки курячого філе без шкіри,

2. 1 апельсин навели,

3. Пол чашки апельсинового мармеладу,

4. Соєвий соус — 2 столові ложки,

5. Олія з виноградних кісточок або рослинного арахісового,

масло — столова ложка,

6. Кунжутне масло — чайна ложка,

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!