Кухні народів світу

Кухні народів світу

Кухні народів світу

Популярні рецепти

Улюблена "Мімоза" на новий лад

Пиріг "Лень- матушка"

Делікатес: часникова картопелька за 15 хвилин

Три дорогих страви з дешевою мойви

Інноваційний торт "Наполеон" у формі поліна

Торт "Чорний ліс"

Рецептів цього знаменитого торта предостатньо. Багатьом господарочкам він відомий, як "німецький". Я пропоную вам свій варіант "Чорного лиса"- Доведеться попітніти, але торт того варто: поєднання шоколадного бісквіту, вишень і найніжнішого крему — Вам будуть аплодувати стоячи.

Починаємо з бісквіта:

  • 10 шт. — Яйця
  • 320 г — цукру
  • 75 г — какао
  • 1 стакан — борошна
  • 170 г — вершкове м’яке масло
    • За допомогою міксера добре збийте яйця і цукор в густу масу.
  • Після цього введіть какао з борошном і обережно все разом перемішайте.
  • Тісто вилийте у форму, змастивши маслом і випікайте 20 хвилин при 200 градусах. Остиглий шоколадний корж розрізати на 3 частини.
  • Для сиропу беремо 35 гр вишневого лікеру + 2 склянки води + 80гр цукру-доводимо до кипіння і охолоджуємо.

    Заварний крем: 2 склянки молока закип’ятити і заварити (40 гр борошна + 170 гр цукрової пудри), додати 6 жовтків, перемішати і дати охолонути.

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!