Конвертики з яблуками і волоськими горіхами

Конвертики з яблуками і волоськими горіхами

Конвертики з яблуками і волоськими горіхами

Підготовка: прогріти духовку. Застелити деко папером для випічки.

Начинка: яблука очистити від шкірки, розділити на чотири частини, видалити кісточки, порізати на дрібні шматочки і укласти в чашку. Додати волоські горіхи, цукор з корицею, яєчний білок, родзинки і цукор, все добре перемішати.

Дріжджове тісто: просіяти борошно в чашку і ретельно змішати з дріжджами. Додати інші інгредієнти для дріжджового тіста і перемішати за допомогою міксера протягом 2-3 хвилин на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості протягом 5 хвилин, до отримання однорідного гладкого тіста. Тісто накрити і залишити в теплому місці, поки воно помітно не збільшиться.

Покласти тісто на посипану борошном поверхню, розкачати в прямокутник (40 x 30 см) і порізати на 12 квадратів (10 x 10 см). Яєчний жовток збити з молоком. Викласти начинку порціями по 1 столовій ложці на половину кожного квадрата. Край кожного квадрата трохи змастити сумішшю з молока і жовтка, іншу половину тіста загорнути так, щоб вийшов трикутник. Добре притиснути кінці кишень. Змастити отримані конвертики залишками суміші з жовтка і молока, посипати меленими волоськими горіхами і викласти на деко.

Деко помістити в нижній третині духовки, розігрітій до 200 ° C приблизно на 15 хвилин.

Перенести конвертики на папері для випічки на кухонну решітку.

Глазур: просіяти цукрову пудру, замісити з лимонним соком або молоком до отримання густої глазурі або приготувати за рецептом на упаковці глазурі зі смаком лимона. Гарячу випічку відразу покрити глазур’ю і поставити охолоджуватися.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!