Каша з гарбуза

Каша з гарбуза

Каша з гарбуза

Ви хочете приготувати смачний і корисний сніданок або вечерю для всієї родини? Якщо так, тоді каша з гарбуза це те, що вам треба! Як відомо цей неймовірно ароматний овоч сімейства гарбузових має масу корисних речовин, які благотворно впливають на організм людини, а зокрема стимулюють роботу кишечника, легко засвоюються і навіть гальмують процес старіння!

Інгредієнти для приготування каші з гарбуза:

Інвентар:

  1. Ніж
  2. Обробна дошка
  3. Столова ложка
  • Паперові рушники
  • Глибока тарілка – 2 штуки
  • Каструля
  • Кухонна плита
  • Дерев’яна кухонні лопатка
  • Толкушка
  • Приготування каші з гарбуза.

    Крок 5: подаємо кашу з гарбуза

    Каша з гарбуза подається в гарячому вигляді заправлена ​​вершковим маслом, домашніми вершками або сметаною. За бажанням кашу можна доповнити медом, подрібненими сухофруктами, свіжими фруктами або ягодами. Ця страва приємно смакувати разом зі здобними повітряними булочками під чашечку солодкого завареного свіжого чаю. Або зі стаканчиком натурального соку будь-якого виду, наприклад з морквяним, апельсиновим або яблучним соком.

    Корисна їжа — запорука здоров’я, насолоджуйтеся!

    Смачного!

    Поради до рецепту:

    – Кашу з гарбуза можна варити на воді, але в цьому випадку вона буде пісної. Так само можна приготувати кашу на суміші молока і води, змішавши 2 рідини 1: 1.

    – Замість кориці в кашу можна додати ванільний цукор, для вищевказаної кількості інгредієнтів підлогу пакетика.

    – Якщо ви хочете щоб гарбузова каша була більш вітамінної, її можна доповнити такими інгредієнтами як натерта на дрібну тертку моркву і подрібнене кубиками яблуко. Ці продукти треба додавати в кипляче молоко разом з гарбузом.

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!