Какао-млинці

Какао-млинці

Какао-млинці

Млинці і млинчики. Здається, що ці два слова означають одне і те ж блюдо. Але це не так. До млинців російська кухня зараховує пишні млинці на опарі, яку готують на воді або на молоці. В останньому випадку виходить набагато смачніше.

Млинці зазвичай готують з бездріжджового тіста, часто солодкі і, як правило, тонкі. Молоді господині починають своє знайомство з млинцями з простих, нескладних рецептів самих звичайних млинців на молоці. Освоївши ази, вони поступово дозволяють собі відійти до більш цікавим варіантам.

Наприклад, додати в тісто какао-порошок.

Інгредієнти:

Сіль

щіпка

Приготування млинців какао:

1 До підігріте молоко додати какао порошок, сіль, борошно, цукор і розтоплене вершкове масло, все добре перемішати, позбутися грудочок. Тісто легко замішувати за допомогою віночка.

Поради:

1 Можна додати 1 збите яйце — якщо борошно більше не додавати, тісто вийде більш рідке і млинчики будуть виходити більш тонкими. Якщо потрібні млинці консистенції як в рецепті, то додати 1-2 ст.л. борошна.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!