Яловичина запечена у фользі

Яловичина запечена у фользі

Яловичина запечена у фользі

Для того, щоб яловичина у фользі вийшла ніжною і м’якою необхідно по-перше правильно вибрати м’ясо. Для приготування у фользі м’ясо повинно бути молодим і природно свіжим. При приготуванні яловичини можна використовувати будь приправи вони додадуть м’ясу аромат і нові смакові відтінки.

Час приготування яловичини набагато більше ніж у свинини, але відомі небагатьом хитрощі допомагають значно його скоротити.

Один з варіантів самого швидкого приготування цього сорту м’яса: яловичина у фользі. Для її приготування нам знадобиться приблизно близько одного кілограма м’ясної м’якоті.

Готуємо м’ясо: миємо й сушимо рушником. Потім чистимо і ріжемо цибулю кільцями, часник можна не різати або порізати кожну часточку вздовж на дві частини. Морква ріжемо шматочками розміром з часточку часнику.

Після чого робимо в м’ясі гострим ножем надрізи і шпігуем його шматочками часнику і моркви, зверху солимо, перчимо і додаємо приправ, а потім укладаємо наше м’ясо на фольгу, і обклавши його з усіх боків цибулею і зеленню, загортаємо і ставимо в духовку для запікання.

Через півтори-дві години гострою паличкою протикаємо шматок для перевірки не готове воно вже. У разі якщо сік з проколу йде прозорий і без крові, нашу яловичину у фользі можна вважати готовою.

Гарнір до м’яса можна подати будь-який, при приготуванні яловичини у фользі, утворюється дуже багато соку. Він має приємний м’ясний смак і аромат використаних приправ. Ви можете використовувати його в якості підливи або зробити з нього соус.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!