Як зробити ікру з опеньків?

Як зробити ікру з опеньків?

Як зробити ікру з опеньків?

Ікру з опеньків кожен робить по своєму, я напишу свій рецепт, можливо рецепт здасться комусь то неправильним, але про смаки не спорят.Такая ікра з опеньків подається в холодному вигляді і є досить смачною приправою до безлічі других страв, особливо м’ясних, картопляних і як начинка для пиріжків .

Грибочки ми повинні вибрати тверді, молоді, з целенькая ніжкою.

Інгредієнти:

  • Свіжі опеньки — 500 гр.
  • ріпчаста цибуля — 1 шт (великий)
  • масло рослинне — 2 ст.ложки
  • зелена цибуля — 1 пучок
  • чорний мелений перець
  • оцет столовий — 1 ст.ложка
  • сіль за вашим смаком.
  • Приступаємо до приготування Гриби відварюємо до готовності, зливаємо воду і обсмажуємо на олії. Обсмажені гриби прокручуємо на м’ясорубці, а маслі, що залишилося обсмажуємо цибулю з додаванням солі і перцю. Коли цибуля добре обсмажився додаємо оцет і тушкуємо одну хвилинку.

    Змішуємо гриби з цибулею і розкладаємо по банках. Доводимо рослинне масло до кипіння і заливаємо банки з грибами до країв. Стерилізуємо, закочує і ставимо в холодне місце.

    От і все, просто, швидко і смачно.

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!