Яблука запечені з сиром в духовці рецепт на сайті Кулінарія

Яблука запечені з сиром в духовці рецепт на сайті Кулінарія

Яблука запечені з сиром в духовці рецепт на сайті Кулінарія

Яблука запечені з сиром в духовці рецепт на сайті Кулінарія. Вже осінь. У будинку багато яблук і ми не знаємо. Що з ними робити? Але ж можна їх запекти в духовці.

Це відмінний десерт, як для дорослих, так і для діток, навіть і для тих, хто сидить на дієті.

Яблука, запечені в духовці, не тільки смачні, але й корисні. Їх можна їсти і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Та й на святковому столі яблука, запечені з сиром, корицею, родзинками, медом, сметаною і багатьма іншими смачними та корисними.

Корисність цих яблук: коли з’їсти печені яблука натщесерце, то вони діють як ніжне сечогінний засіб. А також вони допомагають при поганому травленні, мають протизапальні властивості. У яблуках є такі речовини, як пектини, які допомагають виводити з нашого організму різні отруйні сполуки.

Можна готувати запечені яблука в духовці з різною начинкою: сиром, медом, горіхами. Можна додати трохи кориці або покласти всередину солодку карамельку. Але набагато цікавіше буде запекти яблука в духовці з карамеллю і горіхами, з печивом, або, наприклад, з курагою і сиром.

Навіть існує рецепт запікання яблук з журавлиною.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!