Інгредієнти до рецепту «Вершковий соус»:

Інгредієнти до рецепту «Вершковий соус»:

Інгредієнти до рецепту «Вершковий соус»:

1 зубчик

Готуємо вершковий соус з болгарським перцем

Ніжний і м’який смак вершкових соусів робить їх незамінними для багатьох страв з риби, м’яса, пасти, овочів. Варіантів їх приготування існує дуже багато, починаючи з простого мучного соусу, завареного на вершковому маслі, і закінчуючи складними, що складаються з великої кількості інгредієнтів. Ми пропонуємо вам приготувати незвичайний зелений вершковий соус на основі болгарського перцю та вершків.

Правда, у нас він вийшов зеленим тому, що ми використовували перець цього кольору. Ви можете взяти жовтий або яскраво-червоний, і тоді ваш соус буде мати зовсім інший відтінок, а смак при цьому практично не зміниться. Ми рекомендуємо використовувати як загусник кукурудзяне борошно, тому що вона рівномірно розподіляється в гарячій масі, що не злипаючись в грудочки.

Якщо такого борошна у вас немає, і ви будете використовувати пшеничну, то її краще попередньо розвести в невеликій кількості холодної води і вилити в соус через сито.

Часник — інгредієнт факультативний, тобто не обов’язковий, без нього можна обійтися. Але все ж придаваемая їм пікантна гострота робить смак зеленого вершкового соусу багатшими і насиченішим.

Приготування страви за рецептом «Вершковий соус»:

Крок 1

Крок 6

Крок 7

Відновлення пароля

Навіщо потрібна реєстрація?

Після реєстрації, вам будуть доступні всі сервіси нашого сайту, а саме:

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!