Інгредієнти до рецепту «Креветки смажені з часником»:

Інгредієнти до рецепту «Креветки смажені з часником»:

Інгредієнти до рецепту «Креветки смажені з часником»:

Готуємо смажені креветки з часником і петрушкою

Ми не втомлюємося експериментувати, намагаючись надати новий, незвичайний смак цілком звичним стравам. Ось і зараз пропонуємо вам спробувати приготувати креветки з часником і петрушкою не надто звичайним способом. Зазвичай креветки просто відварюють або смажать. Але чому б не згасити їх у вельми пікантному соусі з білого вина, лимонного соку і спецій?

Подивіться на фотографії: чи не правда, виглядає це блюдо дуже апетитно? Та й на смак, сміємо вас запевнити, теж дуже навіть.

Якщо ви вирішите повторити наш кулінарний експеримент і теж приготувати креветки з часником і петрушкою, вирушайте в магазин за основним інгредієнтом. Вам потрібно 500 грам очищених креветок. Якщо такі вам не зустрінуться, доведеться купувати неочищені, але не менше 1,5-2 кг, так як після видалення всіх непотрібних для приготування страви частин у вас якраз і залишиться близько 500 грам ніжного креветочного м’яса.

Не забудьте прихопити по пляшечці білого вина та оливкової олії. Перша буде дуже до речі, коли ви сядете вечеряти, а оливкове масло додасть креветкам з часником і петрушкою набагато більш ніжний і благородний смак, ніж будь-яке інше рослинне масло.

Приготування страви за рецептом «Креветки смажені з часником»:

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!