Десерт з морозива і апельсина.

Десерт з морозива і апельсина.

Десерт з морозива і апельсина.

Випадковий кулінарний рада:

3. Якщо піч картоплю в шкірці, слід помити його за допомогою щітки, обполоснути чистою водою, і шкірка буде їстівною.

Коротенько про рецепт: Десерт з морозива і апельсина.

Одного разу, гортаючи свою дитячу книжечку з кулінарії. я наткнувся на один дуже простий, і в теж час незвичайний рецепт фруктового десерту з морозивом. Мене дуже заінтригувала простота і нетиповість цієї страви. Я вирішив створити на свій День народження щось подібне, щоб здивувати своїх друзів оригінальністю ідеї. І ось я вирішив поділитися з вами цим рецептом.

Рецепт не зовсім відповідає оригіналу, свій внесок я все ж вніс. Отже, приготуйтеся готувати.

Почнемо з того, що це десерт з морозива і апельсина. Але представлено воно в незвичайній формі — в апельсинової шкірці. Розберемо докладніше.

І так почнемо готувати фруктовий десерт з морозивом:

1. Для початку нам потрібно кілька апельсинів. Кожен апельсин потрібно розрізати вздовж і вийняти зсередини м’якоть.

2. М’якоть покласти в окрему миску і прибрати в холодильник. Через 10-15 хвилин дістаємо з холодильника "апельсинову м’якоть" і беремо злегка оттаевшее морозиво-пломбір, все перемішуємо.

3. Потім отриманої кашкою акуратно за допомогою столової ложки заповнюємо "апельсинові стаканчики".

4. До речі, тут можна пофантазувати зі "стаканчиками": Краї обрізати хвилею, дрібним зигзагом — все на Ваш розсуд.

5. "Стаканчики" прибираємо в холдільнік на 30-40 хвилин. Отже, "морозиво в апельсиновому стаканчику" готово!

6. Можна зверху покришити шоколадом або горішками, на ваш смак. Також можна полити сиропом. Смачного!

Інгредієнти для приготування десерту з морозива і апельсина:

1. Апельсини,

2. Морозиво,

3. Шоколад або горішки можна сироп.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!