Цукати з гарбуза

Цукати з гарбуза

Цукати з гарбуза

Понеділок, 10 листопада 2014

Напевно багато хто запасливі господині готують всілякі цукати в домашніх умовах. Ось і я намагаюся порадувати діток корисним ласощами і зробити солодкі заготовки на зиму про запас. З чого я тільки не готувала домашні цукати: це і звичні цукати з яблук і груш, з кабачка, полуниці, черешні і навіть були цукати з кавунових кірок.

Ось і в сезон вирішила приготувати цукати з гарбуза.

Взагалі ці ласощі не можна віднести до категорії швидких рецептів десертів — на приготування гарбузового цукатів у вас можуть піти добу, а то і більше. Все залежить від способу сушіння солодких заготовок. Якщо сушити в духовці або спеціальній сушарці для овочів і фруктів, знадобиться близько 4-5 годин.

При кімнатній температурі, якщо у вас досить тепло, цукати з гарбуза буду сохнути пару діб.

Проте я раджу вам обов’язково зробити цукати з гарбуза будинку, адже вони набагато корисніше магазинних. Крім того, ви їх можете не просто їсти як десерт, але і використовувати у випічці, а також готувати смачні і корисні напої взимку.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!